Umbraco er det mest brugervenlige CMS

Der er mange CMS der ude (rigtig mange) og det er lidt af en jungle når man skal finde det CMS man skal bruge til sin hjemmeside. Spørger man ud i rummet får man næsten lige så mange svar tilbage som der er personer i rummet.

Det er et af de spørgsmål som er lige dele “religion” og lige dele  fornuft. Det er klart at der også er forskel på den virksomhed man har og dertil også den type hjemmeside man skal lave. Der er forskel på hvordan en tømrer skal have hjemmesiden og hvordan banken skal have deres hjemmeside.

Der er mange forskellige systemet at vælge imellem og helt grundlæggende er det op til nogle enkelte parametre om man vælger det ene frem for det andet. Det skal allerede nu bemærkes at det ikke har noget med teknik at gøre men meget mere med hvad man synes om de personer som rådgiver en og så til dels også omkring nogle enkelte funktionelle krav (fx. at det skal kunne snakke sammen med booking systemet).

Mange webbureauer vælger typisk et enkelt eller nogle få CMS at arbejde med og så er det med baggrund i et enkelt system eller måske et par systemer at der laves hjemmesideløsninger. Det er en fornuftig måde at gøre det på. Det vil sige at vælger man Umbraco som platform, så er det også den man anbefaler sine kunder.

Der er dog en enkelt hage ved denne tilgang, og det er at man hurtigt ser hele verden gennem kun eet sæt briller. Det svarer groft sagt til at hvis jeg var håndværker og kun satsede på at skulle bruge en hammer (eller en tømrer) til at bygge mit hus med, så ville der nok være nogle steder den ikke ville kunne bruges.

Det er nemlig således at, hvis det eneste værktøj man har er en hammer, så ligner alle problemer søm. Det ville være en sundere tilgang at kunne træde et skridt tilbage og sige til kunden, jeg synes ikke det CMS jeg forhandler kan løse din problemstilling særlig godt – så her er en liste af andre muligheder.

Umbraco er det mest brugervenlige CMS
Rul til toppen