Tilstandsrapport i Aalborg – hvem skal man vælge

Når man skal have solgt sit hus er der mange ting man skal have styr på. En af disse ting er at man skal have lavet en tilstandsrapport på sit hus. Hvis du bor i Nordjylland eller omkring aalborg så er det oplagt at vælge en leverandør som Jb -Bygningsrådgivning til din tilstandsrapport. Læs mere her hvorfor.

woman-1455991_1280Alle de virksomheder som tilbyder at lave tilstandsrapporter er alle underlagt de samme regler. Det eneste der adskiller dem er den pris de tager og om de har erfaring i at se efter de ting som skal kigges efter. De store virksomheder bruger en masse penge på at holde deres andre afdelinger kørende, de skal have reception, stort hovedkontor og en hel afdeling til at sende fakturaer. Sådan har de små virksomheder det ikke.

Det betyder også at hvis du skal have lavet fx. en tilstandsrapport, energimærke eller brug for en byggesagkyndig, så er de de små virksomheder man skal have fat i. Her er det at en virksomhed som JB Bygningsrådgivning træder i karakter og viser hvad en lille virksomhed kan.

Den moderne virksomhed er ikke så sårbar som de store virksomheder, det betyder at mange af de små slår sig sammen og kan med deres samarbejdsnetværk dække hele Danmark. Det er med til at holde omkostningerne nede, da hver enkelt virksomhed er selvstændig og skal ikke drive en stor organisation. Det betyder også at man får billige tilstandsrapporter.

Tilstandsrapport i Aalborg – hvem skal man vælge
Rul til toppen