Mortens kamp med jakken

Vores allesammens gode ven Morten er lige kommet hjem far en ferie i et land nede sydpå. Han var naturligvis på stranden og i swimmingpool, og han har absolut ingen problemer med at posere i bar overkrop. Det skyldes primært, at han mentalt har bildt sig selv ind, at han er trimmet, muskuløs og stærk. Det er så ikke HELT tilfældet, men hvad gør det, når bare han er rar?

Om lidt bliver det koldt

Vinteren er lige om hjørnet, og med den kommer behovet for vinterjakker til alle i Danmark. Også til Morten. Og han ved godt, at han ska op i XXL eller større, hvis han skal kunne lyne jakken over maven. Han tror selv, det er brystmuskulaturen, der gør det, men vi ved jo bedre 🙂

Vinterjakker i store størrelser køber han – som med så meget andet – online, og hans foretrukne shopping sted er bestemt storedrenge.dk (af ret indlysende årsager) De har så faktisk nogle ret fede (no pun intended) vinterjakker i store størrelser – se her.

Det er en virkelig god ting for Morten, at han kan købe sit tøj et sted, der er online. Det hjælper ham også med at opretholde sin illusion om, at han er stor af muskler og ikke af fedt 🙂

Også store størrelser til hende

Mortens kæreste er bestemt ikke stor, men det er der jo altså en del piger, der er, ikke? Og det betyder, at der er et stort behov for smart tøj til piger med mere end almindelige kurver og helt op til piger så store, at kurverne er væk.

Et af de bedste steder at handle, hvis man er en stor pige: https://www.arkuricurvy.dk/

De har – ligesom den anden butik – også et godt udvalg af vinterjakker og andet overtøj til piger, der fylder godt i landskabet. Se her.

Sådan er det, og at kundeunderlaget er til stede, skal der ikke herske nogen tvivl om: Over 40% af danskerne er overvægtige!

Mortens kamp med jakken
Rul til toppen