Oplev Californien

Californien er en af de mest populære destinationer i USA, og da staten er proppet med masser af forskellige oplevelser er det nemt at forstå. I Californien finder man de bedste muligheder for at tage på en skræddersyet rejse der passer helt perfekt til ens individuelle behov og ønsker.

Det er nemt at planlægge en rejse for hele familien da der findes oplevelser for folk i alle aldre og da attraktionerne ligger rundt om i staten som perler på en snor, skal man aldrig kører særlig langt for nye oplevelser.

I Californien finder man de fedeste storbyer, de smukkeste nationalparker, masser af forlystelsesparker og underholdning, samt de bedste shopping muligheder i de store outlet malls. Med den lange kyststrækning og udsigt til Stillehavet er man aldrig særlig langt fra en tur til stranden. I Californien er det nærmest nødvendigt med en bil for at komme rundt til de mange oplevelser. Når man er en på kør selv ferie i Californien keder man sig aldrig, da mange af vejene er omgivet af flot natur, hvor man oplever alt fra tørrer ørkener, kæmpe skove til flotte kyststrækninger, og hvis man alligevel skulle kede sig i bilen er der altid et interessant sted at gøre et stop inden for rækkevidde.

Californien er bestemt en afde mest spændende stater i USA, men det er også værd at huske på, at det langt fra er den billigste. Sales tax er højere end i de fleste andre stater, og generelt er prisniveauet højere end i for eksempel nabostaten Arizona og Nevada.

 

Oplev Californien
Rul til toppen