New York eller London

London og New York er 2 af de mest berømte byer i verden. Så står valget mellem London og New York, hvad skal du så vælge? Ja, det afhænger af, hvad du lægger vægt på på en rejse. Når vi taler om storbyferie, er der disse punkter, der er værd at tjekke op på:

Flybilletter:

Der er konkurrencedygtige priser at finde og billige flybilletter fra Billund til London og fra København til London – ligesom du kan finde billige flybilletter til New York.

Se disse eksempler på, hvor billigt det er at købe flybilletter nu om dage:

Lufthavne:

London har 5 større lufthavne: Heathrow, Gatwick, Luton, Stansted og City. New York har 3: LaGuardia, Newark og JFK.

Mad:

Begge byer har meget spændende og varieret at byde på. Begge har mellem 80 og 90 restauranter med en Michelin stjerne.

Historie:

London har mere at byde på på den historiske front. New Yorks historie er kortere – byen er fra 1624, men har stadig masser at se.

Museer:

London har the British Museum, mens New York har the Met og the Museum of Natural History. Dog har London dobbelt så mange museer som New York. Mange af Londons museer har gratis indgang.

Grønne oaser:

Begge byer har parker og grønne oaser. I London kan du dog leje liggestole i mange parker og også find et professionelt udendørs teater.

Venlighed:
Du kan få hjælp på gaden i begge byer, hvis du hr brug for at finde vej. Dog vil du have mere held med at falde i snak med de lokale på en London pub i modsætning til en bar i New York.

Natteliv:

I New York lukker de fleste barer kl. 4 om morgenen, mens de i London ofte lukker kl. 23 eller til midnat. Du kan derefter gå på en natklub indtil kl. 2 om morgenen.

New York eller London
Rul til toppen