Musik Maestro!

Musik har vist været der altid? Eller i hvert fald i mange, mange århundreder. Jeg tror, at stenaldermenneskene også spillede musik, omend den nok ikke var så avanceret som vores dages musik, der ofte høres gennem højttalere – og er frembragt af alskens elektrisk udstyr. Ikke at der er noget i vejen med det, for i dag lyder for eksempel et el-klaver som disse nærmest som et rigtigt klaver. Teknikken er kommet lang – også når det gælder musikinstrumenter.

Teknik giver lavere priser

En af de ting, der har slået mig, er, at priserne på de virkeligt gode instrumenter faktisk falder og falder. Jeg vil tro, det skyldes den samme udvikling, der gør sig gældende for for eksempel computere og mobiltelefoner. Dels større volumen og dels en konstant forbedret teknologi.

Ser du for eksempel på en butik som danguitar.dk, ser du, at det i dag er muligt at købe selv meget fine musikinstrumenter til priser, der er under halvdelen af, hvad de var for år tilbage for samme kvalitet. Prøv blot at se udvalget af musikinstrumenter – det er enormt: https://www.danguitar.dk. Det er da utroligt, hvad der kan købes af musik udstyr for de penge, ikke?

Lavere priser på musikudstyr betyder?

I min optik er der ingen tvivl om, at de lavere priser giver langt flere musiske mennesker adgang til at udtrykke sig med netop musik. Og det er jo en stor fordel – det er altid fantastisk at kunne udtrykke sit talent på en god måde. Jeg er heller ikke i tvivl om, at der er færre, der har brug for at låne penge via for eksempel de populære online lån, når det er muligt at købe udstyret til overkommelige priser.

Musik Maestro!
Rul til toppen