Kan man forebygge loppeangreb på sin hund?

Det korte svar på dette spørgsmål er et ja! Det er muligt at forebygge loppeangreb på sin hund, det eneste det kræver er at man er lidt mere struktureret end man måske normalt er.

Mange mennesker som har hund eller kat for første gang ved næsten ikke hvad de skal gøre, når deres kære kæledyr får lopper, eller endnu værre en skovflåt. Det er der i det hele taget ikke noget at sige til, det kan være svært at navigerer i dette univers, hvis ikke man er vokset op med hunde eller katte så det har været en fast del af ens opvækst.

Mange loppekure til hunde virker i op til 30 dage ad gangen. Det vil sige at din hund er beskyttet i 30 dage og frem. Ideen med at forebygge et loppeangreb er således blot at behandle hunden efter de 30 dage, således den får 30 dage mere. Dette er en hel normal måde til både hunde og katte og en metode til at holde dem fri for lopper. Dette kan kombineres med en bestemt årstid eller når man skal på camping ferie ellerlignende. Det har mange fordele at man på den måde kan holde sin hun loppefri.

Det man også skal huske på er at de fleste loppekure faktisk også beskytter hunden eller katten mod skovflåter, det vil sige at man, specielt i sommerperioden ikke har flåter eller lopper på sin hund. Din hund vil takke dig for den.

Kan man forebygge loppeangreb på sin hund?
Rul til toppen