Så er det igen ved at være sæson for julefrokoster og den sædvanlige koordination omkring hvad der skal laves af mad og hvordan man skal få det hele til at hænge sammen. Det er ikke usansynligt at man gennem de næste par måneder skal til mange forskellige julefrokoster både med familien og med arbejdet.

Som med alt andet så kræver det med julefrokoster en god koordination omkring madlavningen. Traditionen tro er julen samtidig også en højsæson for at spise klassiske danske retter som i mange familier er med mange forskellige traditioner.

I mange familier kan det aldrig komme på tale at man bestiller mad udefra, der er der for mange traditioner omkring det her med at lave maden selv, som man på ingen måde vil overlade til en caterer eller lignende. Julen handler for mange familier om at hygge sig sammen og sørge for at man holder fast på traditionerne.

Uanset hvor du holder julefrokost (Århus, Randers, Vejle eller Silkeborg) så er der mulighed for at få bragt maden til julefrokosten ud fra www.fest-diner.dk. De dækker også andre byer.

Helt anderledes er det med nytårsaften. Der skal der gerne være fokus på at holde fest og bruge tiden på at more sig og mindske oprydningen efter madlavningen. Her der det meget mere typisk at der bestilles mad udefra, så man har mere tid til at feste og ikke skal bruge halvdelen af aftenen på at rydde op efter madlavningen.

Mange går fejlagtigt og tror at det mad man bestiller hos en caterer ikke er samme kvalitet som man vil kunne lave det til derhjemme, eller at det mange gange er meget dyrere. Dette er ikke altid tilfældet, kvaliteten er altid i top og hvad angår prisen, så er det mange gange også meget billigere end hvad man selv ville kunne købe det til derhjemme.