Hvad er Umbraco

På trods af, at man er vokset op i et samfund, hvor teknologi kommer ind med modermælken, er forståelsen af netop denne nødvendigvis ikke klar. Det er et kompliceret system, der styrer hele vores hverdag. Der burde i virkeligheden være et fag i skolen, hvor man lærer om sammenhængen mellem disse systemer, der er opbygget 0-taller og 1-taller, og som man desuden ikke går en dag uden at bruge.

Det er efterhånden en ligeså relevant beskrivelse af vores samfund, som vores egen historie. Lande over hele verden tjener styrtende med penge på ting, som har sådan en umulig størrelse, at størstedelen af verdensbefolkning vælger blot at lade det være som det er, og accepter, at de i gør brug af noget, der er udenfor deres forståelse.

Der findes religioner og bevægelser imod denne uvidenhed som teknologisamfundet har skabt. Gamle som unge finder dette suspekt. Men hvis man danner sig et overblik og søger information på det sted, som man faktisk søger information om, kan dette lade sig gøre overskueligt. Et koncept som for eksempel er vidt udbredt, men ikke velkendt er CMS, som faktisk bliver brugt over hele internettet. En leverandør af dette er det danske firma Umbraco, der trods sin udenlandske tone er stiftet og vokset i Danmark.

Umbraco CMS

Det som Umbraco laver, nemlig CMS står for content management system, som er med til at ordne computerdesign og HTML. Begge ting som er relevante for, hvordan forbrugeren oplever internettet. Man kan allerede nu sidde og kigge tilbage på udseende af diverse hjemmesidder fra før 2010, og grine over, hvor kaotisk og forfærdelig layoutet var. En blanding af grå og blå plamager, hvor det eneste man kan gøre er at bruge paint og spille minestryger. På denne måde er internettet, også kun blevet mere brugervenligt i løbet af dens levetid. Hvilket i virkeligheden er ironisk, da denne forsimpling og mere enkle tilgang til computere, kun har været mulig ved at gøre netop denne endnu mere kompliceret end før. Dette har dog kun ført til at flere og flere selv ønsker at lave hjemmesider og som fritidsinteresse lege med disse ting.

Hvad er Umbraco
Rul til toppen