Hjælp og support til WordPress

Alle der har en hjemmeside har på et eller andet tidspunkt oplevet at de skulle bruge til hjælp. Det kan være hjælp til en masse forskellige ting. Dem som har en WordPress hjemmeside har måske mere brug for hjælp end alle andre.

private-keep-outIkke nok med at WordPress er verdens største CMS og måske et af dem som er allernemmest at finde ud af som ikke tekniker. Så kommer denne titel (som verdens største) også med en række udfordringer.

En del af prisen for at være verdens største CMS er også at man er et oplagt mål for dem som ikke har reelle hensigter på nettet. Der er mange som ser WordPress som et oplagt mål for hacking eller lignende. Det betyder desværre at WordPress måske også er det mest udsatte CMS i verden. Der kommer hele tiden nye versioner som reparerer sikkerhedshuller i den eksisterende. Dette stiller store krav til en hjemmesideejer, der gerne vil sikre sin hjemmeside.

En ny service har set dagens lys, det er det danske firma www.wordpresssupporter.dk som har lanceret deres services som et antal pakker man nemt kan købe og den vej rundt sikre sin hjemmeside mod angreb.

Bruger man WordPress som en professionel hjemmeside, er det helt klart værd at investere i sådan en løsning, det er svært at forestille sig problemet hvis ikke man har prøvet at ens hjemmeside har været under angreb og man skal til at finde ud af om man nogensinde får sin hjemmeside online igen, så forretningen kan fortsætte. Det er en svær situation og det er meget nemmere at være sikker på det hele, og være ude i god tid og sikre sin hjemmeside inden det sker.

Hjælp og support til WordPress
Rul til toppen