Grækenland vinder

Grækenalnd rejser

Nu er det virkeligt. Du kan rejse frit. Og der er mange flyselskaber, der ikke længere forlanger, at du bærer mundbind. Det er jo vidunderligt. Og du har set, at mange af de rejsemål, der står på ønskelisten, heller ikke forlanger, at du bruger ansigtsmaske igen. Fx så er det ikke længere påbudt at bruge ansigtsmaske på Kreta eller Mallorca. Så er det ikke noget med, at du går på nettet i aften og leder efter rejser til Grækenland? Det behøver ikke at være en charterrejse. I har ofte rejst i Grækenland.

Græsk er bare bedst

Og selvom sproget stadig er noget af en suppe at trampe rundt i, så er I faktisk nået dertil, at I kan forstå, hvad der står på et håndskrevet menukort – med græske bogstaver. Og med lidt fagter og smil, så får I jo altid det bedste, den lokale kan tilbyde. Så der er et imperativ i familien: Find den bedste rejse til Grækenland – nu!

En enkelt var mere interesseret i at se på rejser til Tyrkiet dog. Du gør naturligvis, hvad du kan. Du besøger forskellige rejsesites. Finder tilbud på billige rejser til Grækenland med fly. Og du finder da også flere rejser, der ser virkeligt tiltrækkende ud.

Måske blot flybilletter?

Det ender dog med, at du også begynder at lede efter særligt billige flybilletter til Grækenland. Du mener nemlig, at du sagtens selv kan finde et logi for dig og din familie, når du er ankommet.

Pas på med det. Det kan godt være, at du finder ekstra billige flybilletter til Grækenland.

Men du kan aldrig være sikker på at finde et logi. Grækenland er nemlig et meget populært feriemål for mange mennesker – fra hele verden. Der er ikke altid plads til, at de kan huse dig, hvor meget de end gerne ville kunne det. Så: Book din rejse i god tid – eller via et stort rejsebureau, så du kan være sikker på, at I ikke skal overnatte på en bænk i en park – hvilket kan være skønt, men hvilket også er forbudt!

Grækenland vinder
Rul til toppen