Flytning og opbevaring

Det kribler i mig. Af spænding. Jeg glæder mig. Ikke kun til jul. Jeg glæder mig til at skulle flytte. Vi har nemlig endelig taget beslutningen, som alle har ventet på. Vi flytter sammen. Vi skal bo i Aarhus centrum. Efter 5 år med et langdistanceforhold, hvor vi har pendlet mellem Aarhus og København, så har vi endelig fundet ud af, at vi har det bedst, når vi er sammen. Hele tiden. De sidste par måneder har vi derfor brugt hver eneste weekend sammen i Aarhus. Vi har ledt med lys og lygte efter en god bolig til os begge to.
Det har noget at gøre med, at jeg ikke bare ville flytte ind hos min kæreste i hans lejlighed. Nej.

Præg på hjemmet

Jeg vil være med til at sætte mit præg på hjemmet. Lige fra starten af vores samliv. Det har han været fuld af forståelse for. Og han har da også været så sød at kontakte et flyttefirma i Aarhus, som kan flytte mine ting derover. Samtidigt har han også taget den lange tur her til København – på hverdage – for at hjælpe mig med at pakke og være med til at bestemme, hvilke af mine møbler vi gerne vil have med os i den nye lejlighed.

Opmagasinering i Århus

Det er ikke helt nemt at flytte sammen, når man allerede har etableret en bolig for sig selv. Der er mange kompromiser at lave. Der er også mange overraskelser. Fx så havde jeg en idé om, at min kæreste faktisk ikke brød sig om min sofa. Men det viste sig, at han synes, den er helt ideel. Så den skal da med ind i vores bolig. Hans kommer så til at stå et sted til opmagasinering i Aarhus. Sådan er det.

De fleste af mine små ting er blevet pakket ned i kasser fra flyttefirmaet. De kommer og henter tingene i morgen. Og så er det bare med at få afleveret nøglen til viceværten, sige tak for hans hjælp og, så se at komme afsted. Håber virkeligt, at flyttemændene kommer til tiden.

Præcise flyttefolk

De har sagt, at de kommer ved 6-tiden om morgenen, og at de regner med at kunne være i Aarhus ved 15-tiden. Hvis alt går godt, så kan vi have alle møblerne placeret i vores nye bolig i morgen aften. Det bliver skønt at kunne sove i vores store seng og vide, at vi ikke skal sige farvel til hinanden på mandag. Jeg er sikker på, at du godt kan følge med i, hvordan jeg har det. Min kæreste venter på, at jeg kommer i morgen. Han har selv sørget for at få sine møbler sat ind i vores lejlighed og har faktisk boet i en halvtom lejlighed i 3 dage. Han glæder sig også til at jeg kommer. Det bliver så fedt. Kanon.

Jeg er lige ved at skrige af glæde og spænding. Det bliver en vidunderlig jul. Tænk engang. Vi skal bare være os to. Hygge, pynte, indrette, nyde. Kan man ønske sig en bedre jul? Jeg tror det ikke.

Flytning og opbevaring
Rul til toppen