Så kom den årlige invitation til den store grillfest hos mine kollegaer. Det er det samme hvert år og igen i år skal vi med og der skal ikke lægges fingre imellem når det kommer til at give den gas med vinen og kødet. Det startede egentligt helt uskyldigt, men der er gået mere konkurrence i det med årene.

I år har vi forberedt os til grillfesten vi har bagt cheese cake og lavet hjemmelavet pølser samt hjemmelavede røgede baby spareribs. -Det foregår på den måde at hver familie selv tager deres madvarer med og så griller vi det hel sammen. Vi er 4 familier der mådes til dette, det et egentligt helt tilbage fra dengang min mand startede virksomheden sammen med de tre andre. Nu her 8 år efter er det stadig de sammen mennesker og det er rigtig hyggeligt. Vi føler os rigtig sunde med denne stenalderkost.

Det passer jo med at man hvert år efter grillfesten kan bruge de næste måneder på at tabe sig, fordi vægten bliver øget med op til flere procent efter sådan en aften med kød og alkohol. I år er ingen forskel, den skal have gas og man vil helst overgå de andre både hvad angår maden, men også omkring hvad angår servering og det at holde det cool og tematiseret. Der er ingen officielle regler, men alligevel.

Sidste år blev jeg rigtig dårlig i nogle dage efterfølgende, tror det var alt det kød jeg fik kørt ind. Jeg tror hellere jeg skal have en udrenselseskur efterfølgende, måske noget med slanke the eller noget andet. Man må jo klare sig, dengang man var yngre var det alkoholen i dag er det den gode mad.