Udstyr til jægeren/lystfiskeren

Selvom det måske ikke lyder til at der skulle være så mange forskellige ting man kunne købe der både kan bruges til en jæger og en lystfisker, så har de to aktiviteter faktisk ganske tit en del til fælles. Der er for eksemepl meget af det der foregår i våde områder, hvor der måske er brug for gummistøvler eller noget lignende, og på den måde kan man købe noget der passer til begge dele. Det kan der være fordel i hvis du kender en der både er lystfisker og jæger, for så er der både færre ting du skal købe til vedkommende for at han eller hun, har mulighed for at dyrke begge ting. Desuden er der mindre udstyr der skal opbevares, og især hvis man bor et sted hvor der ikke er alt for meget plads, så er det en vigtig ting at tænke over.

Begge dele kan foregå på lavt vand

Der er mange fiskere der ynder at stå ude i en norsk elv eller et andet vandløb mens de fisker, og det kræver som regel at man har et par vaders liggende i skabet som man kan tage i brug. Det lyder måske ikke som noget der er så mange jægere der har brug for men det er der nogen der har. Er man på havjagt på lavt vand, kan der være brug for at komme ud af båden nogle gange, for eksempel for at få den op på land. Er det så vinter, er det ikke sikkert, at det er rart, at gøre det med almindelige gummistøvler på, for så skal der ikke meget bølge til før man har en støvle fyldt med vand.

Genial julegave

De ting der fungerer til begge disse hobbyer er typisk nogle ting der er lidt smådyre, hvis man gerne vil have dem i en nogenlunde ordentlig kvalitet, og derfor er det gode julegaver. Det bliver nemlig meget hurtigt dyrt hvis man skal købe det hele selv, og det kan du hjælpe med ved at give noget udstyr i gave, i den ene eller anden anledning du finder på. En af de klassiske jagtgaver vi kan anbefale er en lommelærke i en lækker kvalitet med et jagtmotiv på. Det vækker altid glæde.

Udstyr til jægeren/lystfiskeren
Rul til toppen